Verder met Expert- en Inspiratiemeetings

Verder met Expert- en Inspiratiemeetings

Na vijf succesvolle inspiratieconferenties gaat het Jongeriusoverleg in 2017 verder met een activiteit in een nieuwe stijl:  Expert- en inspiratiemeetings. De meetings zijn gericht op het toepassen van een aanpak in de praktijk.

Spade dieper
Voorzitter José Manshanden: “Na de inspiratieconferenties steken we graag een spade dieper. De uitwisseling van goede voorbeelden blijft belangrijk. We zijn als gemeenten en zorgverzekeraars in ontwikkeling en hebben elkaar daarbij keihard nodig. Tegelijkertijd merken we dat de toepassing van het geleerde ook aandacht vraagt: Wat gebeurt er in de praktijk? Hoe kan de uitvoering nog beter functioneren?
Wat merkt de cliënt? Wat voor tips en ideeën hebben de professionals? En wat leren we daarvan voor onze beleids- en inkoopverantwoordelijkheid? Hoe helpen we elkaar om goede onderdelen van een aanpak uit te lichten en toe te passen in ons werkgebied?”

Op dit moment zijn we druk bezig met de uitwerking van de meetings die direct na de zomer van 2017 gaan starten.
We houden je via deze site op de hoogte. Wil je meedenken of heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@versterkensamenwerking.nl

 

 

 

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus