André Rouvoet spreker Inspiratieconferentie Jeugd 18-/18+

André Rouvoet spreker Inspiratieconferentie Jeugd 18-/18+

Mr. André Rouvoet (voorzitter Zorgverzekeraars Nederland) is één van de sprekers tijdens de Inspiratieconferentie Jeugd 18-/18+ op 7 september in Utrecht.  Naast de heer Rouvoet zal in het plenaire programma ook Therese van Amelsvoort, bijzonder hoogleraar Transitiepsychiatrie spreken over de ontwikkeling van jongeren in deze leeftijdsgroep. En, niet onbelangrijk, ook de jongeren zelf komen aan het woord.
Hoe kunnen we, ieder vanuit onze eigen verantwoordelijkheid en professionaliteit, zorgen voor een soepele overgang van zorg voor deze leeftijdsgroep? Hoe kunnen zorgverzekeraars en gemeenten hun samenwerking op dit gebied versterken?
Tijdens diverse workshops spreken we er met elkaar over, benoemen we aandachtspunten en willen we leren van elkaar successen. Medio augustus krijgen deelnemers het programma en kunnen ze zich opgeven voor diverse workshops.

De belangstelling voor de Inspiratieconferentie is zeer groot. Heb je belangstelling? Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Je krijgt van ons bericht als er een plaats vrijkomt. 
Kan je onverwacht toch niet komen? Wil je je dan afmelden bij info@versterkensamenwerking.nl? Dan maak je plaats voor een ander!

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus