Jongeriusoverleg on Tour 2017

In maart organiseerde het Jongeriusoverleg de Inspiratieconferentie Zinnige zorg in de wijk. Ook zijn er op 28 juni en 6 december 2 reguliere Jongeriusoverleggen.

Vanaf september organiseren we Expertmeetings. De meetings zijn kleinschalig en gericht op het toepassen van een aanpak in de praktijk. Wat zijn de elementen waarvan we kunnen leren? En die we mogelijk kunnen toepassen in anders initiatieven en samenwerkingsverbanden.

Voorzitter José Manshanden: “Na de inspiratieconferenties steken we graag een spade dieper. De uitwisseling van goede voorbeelden blijft belangrijk. We zijn als gemeenten en zorgverzekeraars in ontwikkeling en hebben elkaar daarbij keihard nodig. Tegelijkertijd merken we dat de toepassing van het geleerde ook aandacht vraagt: Wat gebeurt er in de praktijk? Hoe kan de uitvoering nog beter functioneren?
Wat merkt de cliënt? Wat voor tips en ideeën hebben de professionals? En wat leren we daarvan voor onze beleids- en inkoopverantwoordelijkheid? Hoe helpen we elkaar om goede onderdelen van een aanpak uit te lichten en toe te passen in ons werkgebied?”

Overzicht activiteiten en thema's in 2017

  8 maart  Inspiratieconferentie Zinnige zorg in de wijk
 28 juni  Jongeriusoverleg (regulier) - aanwezigheid op uitnodiging-
7 september

 Eerste Expertmeeting (integrale zorg hulp en ondersteuning voor ouderen over de schotten heen)

 4 oktober  De meeting op deze datum vervalt
 15 november  Tweede Expertmeeting (onderwerp preventie) in Haarlem
datum volgt  Derde Expertmeeting. Denk mee over de thema's!
 6 december  Regulier Jongeriusoverleg

  Heb je vragen of ideeën voor de derde Expertmeeting? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@versterkensamenwerking.nl

 

 

 

print
Facebook Linkedin Email Twitter Google plus